aeblefoto 22

Træn dit nærvær – navigér roligt i en hektisk hverdag

Mindfulness handler om at tømme hovedet for løbske tanker og holde fokus og opmærksomhed på det, der sker omkring dig lige nu. Du er ikke dine tanker, selvom det kan føles sådan. Begrebet mental træning er i dag et vidt begreb og kan virke uoverskueligt. Dette foredrag vil give dig indblik i nogle af de teknikker, der kan få dig helskindet igennem hverdagens pressede situationer. Du skal træne din hjerne hver dag ligesom resten af din krop.

"Lev i nuet – i morgen er det for sent" vil være anderledes end de foredrag, du ellers har været til. Her er du selv en aktiv og oplevende del af den tid, foredraget varer.

  • Mere overskud – mindre stress
  • Hjernens potentiale
  • Tankemylder - så hold dog op!
  • Øget livskvalitet og livsglæde
  • Meditationsteknikker, du kan bruge i hverdagen.

Mindfulness-træningen kan hjælpe dig med at stoppe op og overveje muligheder, før du handler. I tilspidsede situationer er denne evne guld værd. Du får mere energi af at forholde dig til nuet i stedet for at tage fremtidens glæder og sorger på forskud eller dvæle i fortiden. Døm ikke det, der sker omkring dig – oplev det.

 

Pris & praktisk

Pris: Vi giver altid en fast pris på et foredrag for jer

Praktisk: Foredraget varer typisk 1, 2 eller 3 timer alt efter jeres behov

Sted: Hos jer eller i dejlige lokaler i København K eller ved den nordsjællandske kyst — ring og hør nærmere

Deltagerantal: Vi holder foredrag for 5 til 1000 deltagere

Form: Vi holder både foredrag internt i virksomheder, til konferencer, ved events og alle andre arrangementer - lad os tage en snak om det sammen og finde den helt rigtige form til jer.

Vi kan også arrangere en foredragsrække og kombinere den med vores kurser. Vi rådgiver gerne om, hvordan det kan sammensættes med jeres øvrige træningsprogram for medarbejderne.