Kurt Egmose

Kurt Egmose

”I sommeren 2020 stor vi over for opstart af et stort byggeprojekt med mange udenlandske entreprenører og håndværkere. Med det formål at optimere samarbejdet i de interkulturelle teams besluttede vi at gøre en indsats for både at udbrede kendskabet til dansk kultur på arbejdspladsen – og samtidig til de væsentligste kulturelle forskelle, som findes i en amerikansk, britisk, dansk og østeuropæisk arbejdsstyrke.

I første omgang havde vi tænkt os et fysisk indlæg, og vi henvendte os til Karina Dröscher fra APOSTROF, som tidligere havde givet tilsvarende. Karina var lynhurtig til at forstå vores behov og supplere vores idéer med nye. I den efterfølgende proces blev vi enige om i stedet at få produceret en video med en speaket PowerPoint-præsentation. Derved vil det komme langt flere til gode – og vi undgår større forsamlinger i denne Covid-19-tid.

Videoen er netop blevet afleveret af APOSTROF. Den er fejlfri, dækker fuldstændigt vores behov og har mødt udbredt positiv kritik fra de medarbejdere som har set den. Tak, Karina – du får vores allerbedste anbefalinger”.

Kurt Egmose, Senior Projektleder, 5. oktober 2020

Top